Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsviktigt



Livsviktigt
på baksidan av
en pappkartong
med små ynka
bokstäver en
svårläst etikett
med innehålls
deklaration
tillverkarens
garanti som
kan gälla livet
för någon




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-05-18 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors