Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

461.Invigning av Donald John Trump!

Bäste herr President Donald John Trump!

Välkommen till toppen av den slingrande,
glidande Världspolitiken!

Universeum Självt deltog i ERT ÖDE
så att NI kan utföra ett Historiskt Uppdrag
på Kungligt Sätt !

ER EXTRAORDINÄRA SYN PÅ VÄRLDEN !
LIKNAR OFÖRUTSEDD FRAMTRÄDANDE
MYSTISK ASTEROID
som behövs
FÖR KOMMANDE GENERATIONERS
SINNESFÖRNYELSE!

Nästan sju miljarder par ögon
skall observera ER denna stora dag!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2017-01-20 08:39



Bookmark and Share


  petter rost
Ironi..., hyllning... ??? Jag tar ironin och ordnar in mig bland de 7 miljonerna par ögon som kommer att observera hans mått och steg. Den enda som hade kunnat utgöra ett verkligt alternativ, trängdes ju ut redan på upploppet till finalen – Bernie Sanders. Hade han lyckats om han kommit fram – sannolikt inte, men han hade kunnat röra om i grytorna så att det blev någon slags förändring i det amerikanska samhället. Stödet för honom antydde det.
2017-01-20

  Gunnar Hilén VIP
JIPPPPIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP