Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat fann sina slag

 

Du öppnade mina ögon

ljuset hittade sin glänta

vattnet fuktade sin fåra

minnena såg sin väg

bilden fann sin ram

tonen skrev sin melodi

kärleken vidgade livet

hjärtat fann sina slag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2017-01-20 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP