Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anden i flaskan

Gång på gång besannas det faktum

att det är ödesdigert

att lyssna till löften och smicker

från den onda anden i flaskan;

så att han släpps lös

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-20 23:20



Bookmark and Share


  ULJO
Den onda anden i flaskan är spritens demoner som bor där. Inte alls bra om den kommer i fel strupe.
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP