Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


462.din närliggande andning ...

bränner mig KVÄVANDE_HETT_

JAG ÄR INTE VAN VID SÅDANT !

jag är fri BARA ! vid
KONTEMPLATIVT fönster...
min blodssyster _ KYLA _
svalkade ner extrem sårbarhet

MÅNENS SJUKDOM I MIG
MIN I HENNE !

vår hemliga beröring
I PRIMITIV rörelse
avtryck av brinnande boll
hans utspridda arom i utrymmet...

EXTAS...för själslig oro!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-21 17:00



Bookmark and Share


  petter rost
För att kategorisera denna text hade det behövt finnas ett alternativ som heter
"Brinnande text (Blodvarm/Månkall)".
En i alla avseenden gränslös poesi – inifrån, utifrån, uppåt, nedåt, åt alla sidor...

2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP