Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläds vi ditt minne

 

Nu river tiden

redan läkta sår

nu fasar livet

sina djupa spår.

 

Jag saknar orden

som vi formade då

om kärlekens vilja  

som vi väntade på.

 

Jag ser din blick

den är trött den är less

din kropp är tom

av oro och stress.

 

Jorden bär dig hem

din tid är nu inne

när tårarna tystnat

gläds vi ditt minne.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP