Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lydnad




det spelar ingen roll
om den gäller inför lagen,
djävul
eller gud

den skapar ondska och hat
hur man än vrider på det

fanatism är fanatism

olydnad
är frihetens fader och moder

man måste slåss




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-22 19:27



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Trots är lydnadens värsta hot, inget är så trotsigt som uppstudsigt och äkta trots. Älskar det.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP