Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att komma igång att skriva igen


Kom innan

 Haiku

 

Kom innan stormen

innan kaosmakterna

välkommen, värme!

 

Kom innan gråten 

skynda innan barnen dör

ta plats; kärleken!

 

Kom innan försent

kom innan lögn blir sanning

kom innan, kom nu!

 

 




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 460 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-22 22:39



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja ibland får man länge leta efter inspirationen.. men den finns där..
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling