Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den första dagen

 

 

 

och jag vaknade den första dagen
och jag var full av liv
och mina spår var ännu inte strödda
för vinden

och skogen låg stilla för min blick
och vägarna väntade på mina steg









P.G 20170123




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 878 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-01-23 00:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Sakralt vackert
2020-11-21

    ej medlem längre
Vilket skönt tempo och rytm. Ord som letar sig in och lägger sig behagligt tillrätta i själen. Här vill man vila.
2020-04-21

    ej medlem längre

2020-04-21

  stormengudrun VIP
Jättevacker! Bokmärker den :-)
2019-08-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt Bra denna. Värd all Uppmärsamhet!!!!
2017-02-26

  Tillbringaren VIP
Jättefin! Tack för den läsupplevelsen :-)
2017-02-10

    snöö
Så få rader som ändå ger så mycket till läsaren. Vackert!
2017-01-29

  aol
Underbar dikt med sådan känsla och djup den bara landar så fint i hjärtat, ett riktigt fint bokmärke,
2017-01-26

  Blått Norrsken VIP
Jag hör Peter LeMarcs röst nynnande till din text. Du sjunger kanske lika bra som han ? Mycket fin text till musik .
2017-01-26

  Blått Norrsken VIP
Oh så vacker dikt !
En ny dag är kommen, med nya insikter och val , som välkomnas av alla i steg av ljusets tecken .
Mycket stark dikt i självuppvaknande styrka .
2017-01-26

  Salvation Pepper
Djup livskänsla.

"och vägarna väntade på mina steg"
2017-01-26

  Daniel_78 VIP
Ett väldigt fint "mjukhet" i din text. Jag tycker mycket om den.
2017-01-24

  bumerang

Passionerat fokus i texten.
En känsla av harmoni i det
som upplevs nära omkring.

2017-01-24

    carinamnm
Det är så att jag känner pulsen och andetagen i din text! Fin!
2017-01-24

  genni VIP
Du skriver magiskt, starkt!
2017-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att börja livets vandring!
2017-01-23

  Ljusletaren
Tänk allt detta kan vi uppleva var dag ... mäktigt fint ... dessutom gratis/kram
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP