Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satte ihop en del låttitlar utav min favoritartist, Håkan Hellström.


Känn ingen oro, tjabo!

Scenen är din, men du kan inte sjunga
du skulle kunna stå mitt på Ullevi och sjunga The Smiths alla plattor rakt av utan problem
men när alla ögon stirrar på dig får du ingen luft

Jag vet att det aldrig kommer va över för dig, men din tid kommer komma
trots att du bara är 2 steg från paradise
så kommer dom kliva på dig igen
och på mig också

Jag har varit i alla städer och letat efter något magiskt men tragiskt
allt jag hittade var gårdakvarnar och skit
men känn ingen sorg
även om vi bara är dårar som rusar in
så just nu, i denna stund, så kan du få mig så lätt

För en lång tid var du så uppsnärjd i det blå
att du var fast mellan tro och tvivel
medan jag var fast i livets teater med en pistol riktad mot min tinning
och jag minns vad du sa den gången vi var nere vid protesfabrikens stängsel
du sa att man måste dö några gånger innan man kan leva
de orden kan jag aldrig glömma

Vi båda två var 17 år och behövde en vän med en bil
för vi klarade inte av att stanna kvar här i denna stad
vi båda ville bli en runaway, kanske bli saknade te havs
du sa att dina föräldrar på magasinsgatan inte skulle bry sig ändå
jag höll om dig och viskade "känn ingen oro, tjabo. jag finns här"
för jag utan dig är ingenting alls och det har du alltid veta

Klumpen i magen släppte och vi båda kände oss fria till slut
aprilhimlen var starkare än någonsin
och jag insåg i den stunden att du var som en ängel
och jag var kär
jag var kär i en ängel




Övriga genrer av calle_
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-23 18:55



Bookmark and Share


  spitfire
du är snart där
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_