Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förblöda mig

 

Kom och öppna

din frusna steg  

i min varma hand

är du säker

 

livskraften ska fånga

varje droppe

vid underbar doft

ska rosens taggar

aldrig förblöda mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-01-24 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP