Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetskänsla


Tjuven om natten

 

Jag, nattens tjuv.                            Uppsala 2006-05-18

 

Tyst som natten vandrar jag, en Tjuv

Tystnaden känns påtaglig mot min kropp

Gatorna ligger öde i fyra lyktors sken

en stjärna strålar och månen ligger

öppen som en kopp..

 

Ensam, som förut jag vandrar

För att döva känslan, jag tittar upp

Räknar jag, ja då är vi ju i alla fall sju.

Natten jag stal.

Det Är ej Natt något mer.

.

Elina Nilsson

 

 

 

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-05-18 16:31



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Elina!

Att stjäla natten, för att slippa mörkret och ensamheten. Mycket infallsrikt och bra! Hälsar Fredrik
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP