Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid att få

 

En kväll som viskar

sitt sista ljus

 

ögon som vilar i stjärnstänk

 

en röst som vill fånga

ett hjärta som vill slå

 

i kärlek att minnas

en tid att få.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-25 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP