Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar i snålblåst

Plötsligt inser man

att de smarta vägarna 

inte finns kvar

hur man än gör

så blir det ändå fel

Glädjen blir mikroskopisk

Gone by the wind

Pray for another day

i hundraprocentigt liv

som det hägrade förr

när hjärna och kropp

var i högtrim

Idag bäst skynda och

sno sig runt allt vad

tygen håller med

fallskärmen på i

högsta  hugg




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-25 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP