Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud


Tack att du skapade Jorden

Den jord jag

Med mina

Trasiga

Fötter


Beträder




Tack för färgerna

Du ger


Oss att förvalta

Min Gud




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-27 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" och gud i sin oändliga visdom var så generös med smärta"

minns ej var jag en gång läste det, men jag står för det alla dar i veckan, även om jag från tid till annan sökt mig till ett slags gemenskap som finns i dessa sammanhang.. fin text! tack.
2017-01-28

    Sefarge VIP
"Min Gud är inte lik din Gud"
Ändå är det en och samma
Kraft vi tillber.Ibland med
Livet som insats.
Är det allt en tolkningsfråga?
Tänkas värt skriftat.
;)


2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt