Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smakprov på något jag skriver. Har skrivit 18 sidor så kanske kan det bli ngt...


2006

2006
Stockholm

(Den gula soffan står plågsamt tom och andas ut. För mindre än en timma sen kvävdes den av två ungdomliga kroppar med lust som inte ens den största kraften kunde övervinna. Tvn står fortfarande på med myrornas krig nu och på bordet ligger fodralet till en film som aldrig blev sedd.)

Den 120 säng har plats för en hel person till när hon ligger intryckt i hörnet.
Det är den enda som funkar för att hon ska känna sig trygg. Hon saknar dom självsäkra och starka armarna som höll om henne i den gula soffan i tv rummet. Hon vill tillbaka dit. Hennes läppar är fortfarande bedövade och fjärilarna i magen vill inte sluta fladdra. Det är nästan som att ha ont i magen, men på ett bra sätt. När hon blundar och biter sig i läppen precis som han gjorde går det tusen stötar genom hennes kropp. Hon vill ställa sig på tå och kyssa hans hals. Och andas in den finaste doften hon någonsin stött på.

2006
Stockholm


(Sängen står tom och slarvigt bäddad i det blå pojkrummet. Täcken och kuddar har märken efter en kropp. En ungdomlig kvinnokropp. Och i luften ligger en tung luft och dom häftiga andetagen ekar i den kvava luften som flyger runt. Allt annat i rummet är i samma ordentliga ordning. Men inget är sig likt, egentligen.)


Han står och tittar på sängen. Rädd för att lägga sig ner. Vill inte förstöra det avtrycket som hon gjort i hans säng. När han så försiktigt hade tagit tag om hennes höfter och lagt henne ner. Han vill känna hennes doft igen, den som han så väl kunde känna när han kysste hennes hals. Han vill kyssa henne på magen och höra hur hon tar ett djupt andetag och han vill känna hennes hjärtslag mot hans. Han vill spola tillbaka tiden bara en liten bit. Och sen pausa. Han vill sova i hennes värme.




Fri vers av Flisan
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan