Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gröt


Spegel / bilder

Länge har / vi
                katt / smu / git
vid av / grun / den
Närmat oss
                ran / den
& nu

& nu
när vi / börjat
äntligen / börjat
                smyga & kika?
                        vad
                ser
        vi
?

Spegel
        bilder




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-28 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo