Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturskildring eller?

 

 

 

Inatt bar dina händer mig genom risfälten.

Känner du Gudsfruktan?

Mina läppar blöder från hetta och lust.

Njuter du av smärtan? 

Låt regnet svalka din hud, sen..

rör vid mig hårt och ibland mjukt.

Kyss nya vägar på mina lår.

Viska en bön och fall sedan i extas.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-29 01:46



Bookmark and Share


  erkki
Sex är del av vår natur
Inget gör en mera rik
Gäller människa som djur
Bara vi har romantik!

Härlig är din fina vers
Den är känslorik som få
Mildrar säkert jobbig pärs
För person som ensam gå

2017-02-01

  petter rost
Innerligt, nära, hett – och ännu innerligare. Det är är mig riktigt lysande bra – språket, de försiktiga bilderna, innerlighetens stegring. Och alltså: som raderna går att läsa, men mumlande röst, för mig själv!
2017-01-30

    ej medlem längre
Fin
2017-01-30

    ej medlem längre
Texten är bra, gillar hur du skriver.
2017-01-30

  Peter G VIP
En sinnlig text där det finns en dubbel närvaro, här finns en spänning, en laddning mellan två, men anar också ett yttre hot, eller kanske ett snabbt möte under en flykt där sekunderna är värda allt.

2017-01-29

  Lars Hedlin
Stark är närvaron och en känsla som slår djupt inom...APPLÅD!
2017-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Gud är helig.
2017-01-29

  Quasimodo
En varm och het dikt med extas och lust för nya vägar som faller samman
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP