Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ihopraffsat hat.


av allt det du är

jag vill bara slå dig i ansiktet
med alla de ord som du är

sparka ner dig på golvet
där du fått mig ligga så många gånger förr

sparka på dig
så du vet vart du hör hemma
där nere

se dig kräla i din egen spya
av allt det du är

för att sedan gå
så att du ser mig gå

och jag ska komma tillbaka
för att du ska få lite hopp
som jag ska ta ifrån dig lika snabbt

när jag slår igen dörren




Fri vers av brutus
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-05-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brutus
brutus