Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med mörkret


när mörkret kryper fram
kommer tankarna också

och i sängen
där jag är som mest sårbar
och som mest ensam
med bara mig och lakanen
och tankarna förstås
då kommer allt jag samlat på mig
alla tårar och bakslag under dagen
slår dubbelt så hårt
jag försöker inte gråta
biter ihop och säger du är inte värt det
men de kommer ändå
för de skiter i allt
precis som jag vill göra
men inte kan

du sitter precis bredvid
men det känns som mil mellan oss
för du säger ingenting
du har hittat något nytt
precis som alla gör
och det är så spännande
och framför allt en nyhet
ja jag vet
jag borde vara på rea

åh du
bit ihop

det är så jävla lätt för folk att säga
det är inte värt det och du förtjänar bättre
men vad fan vet de om mina tankar?
hur jag ser på saker och hur det känns?
känner de mina tårar bränna mot deras kinder?
hur mitt hjärta går itu för varje gång det skiter sig?
hur ryggen värker av alla jävla dolkslag?

åh för fan hur kan du?
jag förstår inte hur du kan gå där
med ditt jävla leende och fem liter smink
medan jag går runt helt jävla förstörd
för du kastar bort precis allt
och det värsta är ju att du bryr dig inte
du bara går iväg med ett leende
och jag gråter för alla av oss




Fri vers av brutus
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-10-01 01:31



Bookmark and Share


  HQ
En väldigt stark och träffsäker text.
Rak och tydligt skriven
Pang!
riktigt bra
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

brutus
brutus