Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill jag ens det?


going further

How am I
suppose to go on
when there is
no where to go?




Fri vers av brutus
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:17



Bookmark and Share


  AndersN
Riktningen är alltid svårt att finna.
Enkel och rak text. Trevlig
Fixa bara stavfelet i rubriken (further)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

brutus
brutus