Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leva igen


KOM NU VI SKALL LEVA IGEN

Nu och sen vi ska leva igen 

det måste finnas en mening

med allt liv som jag lever

 

Vad trodde jag livet skulle ge

allt kan gå i tusen bitar 

och jag har gått i tusen bitar

 

Är du min vän eller låtsas du som 

alla andra jag bara undrar

 

Men jag är här för att leva 

igen ta tillbaka allt som var mitt'

och börja bygga ett liv som är mitt

ett liv utan ångest och rädsla som 

 

förföljt mig ett helt liv vem kan 

överleva såna saker då måste

jag vara stark i min svaghet

 

Låt mig få leva och ta tillbaka

allt jag förlorat detta liv

ge mig mitt liv tillbaka 

de här är ingen dikt utan ord

som väller ut ur min mun 

en önskan om upprättelse

och att få må bra igen

 

Kom nu så skall

vi leva

igen

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-30 23:43



Bookmark and Share


  Bearded Bear
En egentligen självklar önskan om att få må bra. Vackert skrivet.
2017-01-31

  Valter Örn VIP
Ja man måste vara optimist och ha några intressen som t.ex att skriva, för att det ska vara roligt att leva.
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen