Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är i mitt huvud

vem har sagt att jag är!
vad är jag?
vem är jag?

En man sa till mig en gång.
-Kan den pojken inte gå?

Nej

Jag springer jämt.

Inte till ngn.
Inte fysiskt.
Utan \"Psykiskt\"

Jag är överallt.

Men mest i mitt Huvuvd




Övriga genrer av Patrik G
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-18 21:02



Bookmark and Share


    Mejja
Att springa runt "i huvudet"... ja det känns alltför väl igen.
Att vara här och nu och njuta det som är, kan vara svårt när man är överallt och i allt "i huvudet".

Tycker att du fångar det som pricken över i, i denna din dikt!
2006-05-19

  yoyyo
Denna rörde om i mitt huvud, vilket var bra. gillar den och känner igen mig jag är också lite av en sån som springer runt, fast utan att veta varför..

bra skrivet
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G