Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga hoppa.

Jag vågar inte riktigt.

Tycker om dig.

Du är en skön person
Glad och sprallig
Med glimten i ögat

Du är 8 år yngre

Det låter inte som så mycket
Men i den åldersintervall vi befinner oss i
Då är det en del.
Jag brukar inte vara den som är den
Men nu backar jag
Blir fundersam och tar ett steg tillbaka
Är ingen rebel men brukar ändå skita i vad folk säger
Kan inte sticka under stolen med det den här gången.
För nu funderar jag ju, vågar jag ta det ett steg längre?
Jag gillar dig.
Men det stör mig att du är så mycket yngre
Du har hela livet framför dig....
Tjaaa. Det har ju jag med. Men
(Alltid Men)
Jag har oxå 8 års mer erfarenhet av livet
Vilket åter igen. Denna tidsintervall

Jag blir ledsen och ser
In i dina ögon
Dom skimrar som livet själv
Jag trycker dig mot mig i mina drömmar och ler
Viskar ett sanningens ord med en virvlande tunga
Knappt hörbart, knappt märkbart
Vi ser på varandra.
Tar din hand i min
Medans vi låter varandra drunkna i den sjö
djupet av en evgihet
in i den andras ögon
Drömmer mig åter igen bort
medans jag hör vinden viska i mitt öra

Ett annat liv baby




Övriga genrer av Patrik G
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-07-22 12:35



Bookmark and Share


    Damiella Hysterika
Härligt det är att tycka om ändå. Har du hoppat och lever du dina drömmar?
2006-09-06

    Erika H
ett annat liv baby
ett underbart slut (och nog rätt också)
njutbar dikt
cissi
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G