Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stressad av ansvar på jobbet och ett självdestruktivt beteende att gå emot hjärtat på fritiden. Gött att skriva av sig då:)


Ont i bröstet

Med sårg i bröstet och tårfyllda ögon
jag skrattar hånfullt
varför slår jag på mig själv
gör saker mot mig själv
sådant som jag vet \"skadar\" mig
det är som att sätta eld på sig själv
psykiskt
att bränna sig själv
inifrån

hjärtat är svart
känner det knappt slå längre
känslorna siprar ut i ådrorna
kroppen känns trött
jag känner mig svag
vill inget göra
bara måla världen
mörk

jag ler ändå i mitt inre
avskalad utan att behöva visa upp en fasad




Fri vers av Patrik G
Läst 646 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-06 20:36



Bookmark and Share


  sabina stark
Berör mig, sista raderna var så vackra.

Jag ler ändå i mitt inre,
avskalad utan att behöva visa upp en fasad.
2007-08-20

  Mangal VIP
Känner av din text att tillåtelse av de tunga känslorna är viktiga. Det sista konstaterandet om tillåtelse kändes skönt!
2006-10-09

    Erika H
man skadar sig själv
ibland mer, ibland mindre
men till slut kommer det ikapp

mörkret faller
hjärtat stannar upp
och det finns plötsligt
ingen kraft för fasader

då kommer de
orden som måste ut

Tack Patrick, detta var befriande att läsa
erika
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G