Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Att schabla bort något riktigt dåligt\"


Botch

Life sucks
you botch
in to the storm

Wheater wheater,what are you god for?

do you like my eyes.........?

I Like yours.

In My Ass




Fri vers av Patrik G
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-06-14 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G