Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapet

Folk pratar om att gå in i väggen.
Jag är redan \"där\"
Inte i väggen, utan mer på liksom
Mer som tapeten.
Ett oändligt långt mönster.
Det bara upprepar sig hela tiden.
Som mina dagar och år.
Inte nog med det så ligger dom jävlarna i skarv.
Precis som jag när jag kör över mig själv hela tiden.
Allt är så svårt att bli av med.
Det är det där jävla klistret.
Det vill liksom inte släppa taget.
Man får börja att skrapa och skrapa.
För att sedan märka att en annan jävla mönster tapet är under.
Om man däremot lyckas komma hela vägen till en tom vägg.
Ja då är det bara att börja spackla ihop livet igen.

Men börja för allt i världen inte titta på en ny mönster tapet bara;)




Övriga genrer av Patrik G
Läst 605 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-07 21:29



Bookmark and Share


  aol
bara så bra poesi verkligen en bra poesi med ett rikt innehåll
2010-06-09

  Maria Zena Viklund
bra skrivet och fångat om ångest!
2008-02-23

  Mangal VIP
Rolig och jättebra liknelse. På nåt sätt kan man skratta åt sina mönster när man läser detta. Jag gillar det skarpt.
2007-03-07

  Stardust VIP
Livet som en randigrutigblommig tapet. Eller varför inte diagonalformad. Och en djävla vägg som är ivägen.
2007-03-07

    Erika H
YES.... snyggt
en härlig text som är klockren
känns precis så där
om och om igen
neverendingstory
men man kan väl hoppas
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G