Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Mor


Du vill mer än vad du är tillåten att vilja. Det finns en gräns. Du har passerat den för länge sen.

Faàn vad du gör mig förbannad
Jag är och blir så jävla trött på dig
Ändå kommer jag tillbaka
Gnat och tjat
Manipulativ fast du inte vet om det
Styrande fast du inte vet om
Lögn Du är en lögn.
Lögner och svek
Kräk.......... Att spy galla
Faàn ta dig
Hur orkar du?
Hur orkar jag?
Hur orkar jag bry mig.
Du ger mig inga val
Men jag vill inget hellre än att du ska dra.
Inte dra med mig, utan bara dra
Här ifrån
Åk här ifrån och lämna mig.
Jag vill............leva
Leva utan lögner, svek och manipulation.
När jag ser dig........då kommer ett ord upp i huvudet
Sådan vill jag aldrig bli.......




Övriga genrer av Patrik G
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 02:58



Bookmark and Share


    Erika H
gahh
snacka om energislukare
du låter ilska spela på ett härligt sätt
cissi
2006-08-25

    ej medlem längre
Känslostark, ilsken och stark dikt. Extra poäng för titeln.
2006-07-09

  sistermoon
Starkt och naket om en av de svåraste relationerna - den till våra föräldrar (och mödrar i synnerhet).
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G