Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sorg var alltför stor


På kvällen samlades vi alla
för att begrava Dikten
Kall hade den långa dagen varit
och skälvande av storm
Ingen av oss visste längre
var det fanns en väg att gå

Vår sorg var alltför stor för tårar
vår sång flöt sakta mot det glömda havet
Den var en flod av längtan
som runnit sedan första stund




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-01 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP