Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ångest


SATANS ÅNNGEST

 

 

Satans ångest 

Nu kliver

du på 

mitt bröst 

Du är som 

en tryckvåg

Som ligger 

på mitt bröst

Du går inte 

att förinta

Det går inte

att släcka

med min tröst

Jag har inte

tid med dig

Satans

Ångest




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-01 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen