Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


467.stråglansen i stenkasts avstånd ...

Enormt_KORP_Öga
på ett snöigt Hök fält!

eldblick i sitt sista andetag
trängt av fasansfulla
visslande hagel...

Fallande natten retuscherade
långsamt
i grynings turbulent himmel !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-02-05 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP