Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blessed mess

mina tankar är
som tårar från min hjärna
låt dem flöda fritt




Bunden vers (Haiku) av serum
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-19 02:35



Bookmark and Share


  coffe
skön vacker och mäktig....din saning är din värklighet du använder dig av fantasi så vacker...c
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum