Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomten vill ta Julsemester


Juldikt

Tomten vill ta Julsemester komma bort från krav och stressen
men så tänker han på barnen, på hur fint det är med granen
han får spänna renar för sin släde
ge sig ut i vinterväder
klapparna skall barnen ha hårda mjuka allt går lika bra
sen när Julen väl är över, renarna har fått sin klöver
då far tomten till Aruba, ön i samma världsdel liksom Cuba
Rakar av sig tomteskägget sitter lugnt vid frukost ägget
solar badar har det bara bra
det skall våran tomte ha




Bunden vers av Lennart Andréasson
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andréasson