Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sosse ,trotts allt


Solidariskt ?

Solidariskt vi alla bör lägga en slant
men själv är jag luspank, så därför galant
Jag tyckte också, precis som vår Mona
behändigt att köpa och lät var att låna
så nu har det blivit i plånboken hål
jag vill inte därför bli räknad som snål
mitt bidrag till vårt gamla kära parti
det måste få anstå, ja kanske få Shi
för nu har betydelsen kommit på pränt
solidariskt är just vad vi tänker och tror
nån annan betalar, helst du käre bror




Prosa av Lennart Andréasson
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-06 17:36



Bookmark and Share


    samole
gillar form och innehåll.
2017-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Att betala skatt är att bära varandras bördor.
Vill man smita undan detta har man inget i Sverige att göra.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andréasson