Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyttan av tanke och motion


Vad många tror men ingen vet

Jag går var dag på promenad
det gör mig oftast frisk och glad
jag gnolar på en melodi
och fyller oftast ord där i
I dag så slog det mig bestämt
att KD är ett märkligt skämt
de har allting från Gud bestämt
men Gud han talar och till mig
Han säger" faen" passa dig
För jag och ängeln Gabriel
vi skall gå ut, ur garderoben nu i kväll
Vi finner nu att du förstått
att vi har haft det mycket gott
det sägs bland oss att det är brott
vi länge haft förhållande
och i vår bastu sitter vi
ni tycker det är synd och skam
då tar vi fram vår äktenskapslicens
för vi är goda partner vi
Vem som har vigt oss undrar ni. Det bör ni saklöst strunta i




Fri vers (Fri form) av Lennart Andréasson
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andréasson