Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till slut


Fåglars flykt och delfiner

Ge gud och djävulen rätt. En propp
Det finns ett liv
ett bättre opp.
våra atomer kan aldrig dö
de för oss till en sällsam ö
kanske till små fåglars flykt
fram till det bo vi just har byggt
eller till en silvergrå grupp delfiner
som hoppar upp när solen skiner
ja, vad vet väl jag
Jag vet dock ett
vi deltar alla i kretslopp et




Prosa av Lennart Andréasson
Läst 561 gånger
Publicerad 2017-03-05 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andréasson