Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 6/2

 

solen bakom moln

vinden snål med flingor i

rabattguld gäckar

 

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-06 19:40



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Härligt kort gäckande!
2017-02-08

  Sara Helen VIP
så fint <3
2017-02-06

    ej medlem längre
Så fint thyra!
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra