Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt men nära

Långt ifrån galenskap
Nära vilsen
Långt ifrån kärlek
nära förälskad
Långt ifrån sorg
Nära ledsen
Långt ifrån dig
Nära vem?
Långt ifrån mönster
Nära slumpen
Långt ifrån i dag
Nära i morgon
Långt ifrån
Nära brister




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-05-19 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl