Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissektion

När du skalar av det blanka
om du vågar se
om du vägrar leka yta
Om du vågar stanna

Om du håller min blick
utan att blinka
om du struntar i det som sägs
När du vägrar låta ytan vara fram

Om du blundar och
bara hör mina ord
Om du inte ser allt mitt pansar
kan du då höra att
det gör ont

Att andas
att svälja förtreten
att blinka mot solen
att gömma det svarta under glad?

Om du vågade-




Fri vers av Ellåtta
Läst 130 gånger
Publicerad 2017-02-07 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta