Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar

saknar dig 

mamma 

hur du var innan 

innan du fick dessa 

tre "tior" 

våra samtal 

om allt 

våra sms till varandra 

dina kloka ord 

dina råd 

nu

könns det jobbigt inom 

med allt 

ett tomt rum 

ett svart hål

du lever 

du finns 

men ändå inte 

som förr 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-07 21:54



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Här finns både sorg och glädje. Du minns hur det en gång var. Förmedlat på ett lågmält sätt, som får läsaren att ta texten till sig.
2017-02-12

  Öknens Ros VIP
saknad av det som var känns tungt, livet förändras drastiskt.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77