Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat en bild av google.


Orkar , orkar inte . .

Denna känsla som omger min kropp och knopp
vill inte stänga av.

Vill bara gömma huvudet i sanden och stanna där.
Är som en urvriden disktrasa där all kraft finns kvar!

Livet är som en karusell , den vill inte stanna upp.
Ge mig orken att ta mig ur denna trista atmosfär.

Jag lovar ! Jag ska aldrig mer befinna mig i denna sits,
bara du där uppe kan ge mig en "vink" att jag är
en underbar varelse i ett par skor!

Värmen strömmar genom kroppens alla tentakler
och får mig att vakna upp!

Hallå där nere hör jag någon ropa,
-Du är en fantastisk människa med kött och blod!

Lev upp igen och ge dig hän!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-11 08:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Må din ork återvända/ kram
2017-02-13

  Valter Örn VIP
En människa är ebb och flod. Snart är det din tur att flöda med ny fina dikter !
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Alla behöver vila ibland och hämta nya krafter...bra beskriven känsla i din dikt...
2017-02-11

    ej medlem längre
Det finns kraft och styrka mellan orden!
2017-02-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Hela din dikt vinkar
och vittnar om att värmen börjar strömma,

väcker diktjaget,
och ger ork och styrka
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP