Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagens hundvandring är fin bland rävtassar och älgfötter i snön


Vinter promenad en lördag

Isen knäpper
träden knakar

Grå slingor, ryser
vacker oro

En ivrig motorsåg
hörs på distans

Vissna bokblad
lyser vänligt varmt

Stammen lutar
över kanten

Mossan klär den
grön under snö

Barkens sprickor
är ålders skönhet




©Text och bild Snuffa 20170211




Fri vers av Snuffa
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa