Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O!

Bindestreck kan bryta upp
så att det åtminstone blir
ord-ning och ord-ande i poesin

men det är inte nog
jag vill ha mer oordning
mer o i poesin

det var så stökigt på djurparken
zoooordning




Fri vers av Tommy M
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-12 17:30



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Roligt och fyndigt skrivet :-)
2020-10-18

  Anya VIP
Jaa dessa bindestreck. I min klass fanns Anna-Lena, Ann-Charlotte. I min släkt:
Bengt-Rune, Lars-Gunnar, Kjell-Ove, Jan-Olof.... jaa massor.

Tror på oordning i poesin.
2017-10-22

    ej medlem längre
den hä var rolig. synd att du inte varit o skrivit sen mars. du kan hantverket bra.
2017-10-16

  Magdalena Eriksson VIP
för mer oordning ? ät allt med o i en dag och kasta upp på en osnygg ensam osorterad duk
linjen kommer finnas mellan kobbar och nyponros mellan mosaka och olvon
2017-02-14

  Onomatoprofet VIP
Nanna X det var faktiskt zoooordning, inte zooordning, det kanske funkar i WF ?
2017-02-12

  Nanna X
Haha zooordning, synd att det ordet inte funkar på WordFeud!
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M