Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera aldrig

acceptera aldrig 

att andra får dig 

att må dåligt 

flytta bort dem 

från ditt liv 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-13 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra
2017-02-16

  anits VIP
Så sant, bra skaldat!
2017-02-15

  Solstrale VIP
Inte så drastiskt, men nog kan man markera innan det går så långt, att till dig ska ingen bara komma och ta...
2017-02-14

  ULJO
Precis. Så skulle det vara med dem som mobbar andra
2017-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, bevare oss för energitjuvar! Bort med dem!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77