Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narr i haikudräkt


Räkna på fingrarna...

Trehundrasexti
minus trehundratretton
blir cirka femti




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-05-19 16:31



Bookmark and Share


  Agnes
Ha ha... en narr till. Här sätter du dock fingret på en rådande villfarelse bland de s k haikuproffsen. Träffsäker, är väl inte det självklara ordvalet efter denna haiku ...men den är det ändå. Bra!
2006-05-20

  hatobjekt
cirka femti :)
det är helheten i haikun. Jag gillar den på nåt sätt ^^ Ganska ordentligt.
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP