Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens filosofi på hundtur i solen


Tillvarons kontraster


Tillvarons kontraster
Olika samtidigt
Ljuset över isen
Barnbarnet på video

Trazzel fyller nosen
Öronen med hackspetts ljud
Mina tankar far iväg
Malmö och ett inre universum

Träden, vackra ännu
fast avverkade i hög
Transformation
Föds igen

Bäcken slingrar idogt
vattnets Motorväg
Spillkråkan skriker
Ekot då mobilfodralet stängs





©Text och bild Snuffa 20170214




Fri vers av Snuffa
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-14 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa