Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är född och jag kommer att dö Fascist


Jag föddes och jag kommer att dö en fascist

Jag föddes och jag kommer att dö en fascist
Jag föddes och jag kommer att dö fascist (med stolthet):
Det finns inget liv bortom döden.
bönder, medvetna om detta,

I eländig existens och kortfattad;
Hans religion predikar till Gud,
men det finns inga gudar; Det existerar inte,
Vad en stillesittande förlorad värld,
i ...! ..

Vem i full användning av sanningen,
skulle återuppliva själar billioes,
; vilka själar,
skit eller lite altruistisk ..
dekorativa varelser;
Nej! ..

Världen har varit fantasier hittills skamlig
av en lögnare och smutsig kasta som
de kommunistiska judarna,
vetenskapen demystifies.

Vet inte vem som skapade himlen och jorden? ..
Jag vet bättre men jag säger inte!
Himmel och jord skapade redan ..
festen och det var inte någon som skapade det!

Billig apostolicism och ackrediteringsår,
falskt dilemma, falska skapelser ..
falska fantasier, i imaginära gudar där
! .. trovärdigheten

av fantasin var fel ..

Dess korruption är statisk och förorenande ..
Hans resonemang är patologisk och tveksamt
.. deras ambitioner är damm och damm ..

Den som skiljer sig åt dig, kolla och välj
''. fascistiska .. han är lika fascistisk som jag ...!
Jag upprepar mediokerrasar som

Färgerna på svart, gult eller vitt.
var ett avfall från deponi,
som kommer att försvinna i glömska.

Den nya eran, den nya eran ..
Det finns bara abonnenter, inklusive mig ..
eller vet ingenting ...

Alla monster skriker för att dö på stranden
och jorden återvänder till glaciärstaten
.. Eruptiva och slam- och koldioxidgaser
med andra planeter i universum ....




carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 424 gånger
Publicerad 2017-02-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor