Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite sen alla hjärtans dag dikt.


''En alla ensammas dag''

Åter denna härliga dag.
Då jag känner mig mer ensam, än alla andra dar.
När hjärtan spricker och paren bildas.
Våren börjar och tårar droppar.
Vilken härlig dag jag också vill vara del av.

Av: Chaiya




Fri vers av Chaiya
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-15 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiya