Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Drag"

Min tavla är inte stor.
Lite svårt att hitta de rätta punkter, som inte får färgen att rinna ut.
Oroa dig inte, för penseln är rostig och trubbig.
Men jobbet den kommer att klara.
Lite färg kommer att rinna, men drömmen om ett paradis jag kommer att nå.
När färgen min är borta.

Av:Chaiya




Fri vers av Chaiya
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-03-05 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiya