Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Livs låga"

Finns det något i denna värd som kan hålla min låga vid liv?
Detta jag inte tror.
Även om jag hoppas det kan finnas något eller någon som kan hjälpa mig hålla den vid liv?
För lågan är låg, då inget eller ingen håller den vid liv.
För jag sitter här med lågan låg.
Tänker om jag ska hålla den vid liv, eller avslutat själv.
Med att blåsa min egna låga ut.

Av:Chaiya




Fri vers av Chaiya
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-03-05 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiya